[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 
 
 .
 
 .
 
 
 
 .
 .
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj vam donosi tjedni pregled događanja: plenarna sjednica u Bruxellesu, umjetna inteligencija, budućnost poljoprivredne politike EU-a, krčenje šuma, program rada komisije za 2021 godinu, pobjednik nagrade Saharov. Također donosimo tjedne aktivnosti Hrvatskih europarlamentaraca.
Pročitaj više
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj vam donosi tjedni pregled događanja:  pandemija COVID-19 i očekivanje najdublje recesije u povijesti postojanja EU. Ekonomska politika europodručja, vladavina prava, i nagrada Saharov. Također donosimo tjedne aktivnosti Hrvatskih europarlamentaraca.  
Pročitaj više
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj vam donosi tjedni pregled događanja: dugoročni proračun, zaštita europskih vrijednosti, propis o klimi, žene u upravljačkim tijelima, promjene u komisiji. Također donosimo tjedne aktivnosti Hrvatskih europarlamentaraca.
Pročitaj više
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj poziva vas da se uključite u naš #DigitalBrunch o stanju Europske unije kojega ćete moći pratiti uživo na našoj Facebook stranici u srijedu 16. rujna 2020. od 12 sati. Sudjeluju Mia Biberović i Ivan Brezak Brkan iz Netokracije, Hajdi Ćenan iz tvrke airtAi, lifestyle influecerica Mia Dropuljić, Vuk Vuković iz Zagrebačke škole ekonomije i managementa, kao i hrvatske zastupnice i zastupnici u Europskom parlamentu. 
Pročitaj više
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj sa zadovoljstvom predstavlja projekt #EuropaKultura, u kojem hrvatski umjetnici i umjetnice stvaraju i govore o svome stvaralaštvu, o tome kako su prilagodili svoj rad novonastalim okolnostima uzrokovanim pandemijom COVID-19 i u čemu pronalaze inspiraciju, te otkrivaju svoje daljnje planove.
Pročitaj više
Tribina "Europska unija i Ujedinjena Kraljevina: novo poglavlje" u Kući Europe.
"U Ujedinjenoj Kraljevini živi više od 3 milijuna građana Europske unije, a u EU živi više od milijun građana Ujedinjene Kraljevine. Među ostalim i radi zaštite njihovih interesa, bitno je postići uređeno povlačenje UK iz EU-a", istaknuo je to eurozastupnik Tomislav Sokol na tribini „Europska unija i Ujedinjena Kraljevina: novo poglavlje“.
Pročitaj više
Panel Mladi za održivu budućnost s predsjednikom EP-a Davidom Sassolijem.
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj je u četvrtak 5. prosinca 2019. godine u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu organizirao panel pod nazivom "Mladi za održivu budućnost" na kojemu se predsjednik Europskog parlamenta David Sassoli susreo s predstavnicima organizacija mladih.
Pročitaj više