Nieuws 

Featured 

       

Maatschappij 
 

Ontdek hoe EP-leden de wetgeving rond EU-artificiële intelligentie willen vormgeven - om innovatie te stimuleren maar tegelijk veiligheid en mensenrechten te verzekeren.

       

Maatschappij 
 

De EU neemt vele maatregelen om de coronapandemie en haar impact aan te pakken. Bekijk onze tijdlijn om een goed idee te krijgen per thema.

Deel deze pagina op Twitter

Het is Europese Dag voor Doofblindheid. In juni 2020 riep het Parlement op tot ✔️bijkomende zorg door professionals… https://t.co/ZTBthQKNQN

Laatste video's 

Zie ook: 

De EU-begroting helpt miljoenen studenten, duizenden onderzoekers, steden, bedrijven, regio’s en ngo’s.        

Hoe wordt de EU gefinancierd en waaraan wordt het geld besteed? Lees verder om de meerjarenbegroting van de EU beter te begrijpen en hoe erover beslist wordt.

De finalisten van de Sacharovprijs 2020 voor de vrijheid van denken: De democratische oppositie in Wit-Rusland, Guapinol milieuactivisten en Berta Caceres van Honduras en Monseigneur Najeeb Michaeel        

Maatschappij 
 

De democratische oppositie in Belarus, milieuactivisten van Honduras en de Aartsbisschop van Mosul zijn de finalisten van de Sacharovprijs 2020.

Een jonge vrouw aan het werk in een atelier        

Maatschappij 
 

Jeugdwerkloosheid blijft een punt van grote bezorgdheid in de nasleep van de coronacrisis. Ontdek meer over een EU-initiatief om jongeren te helpen bij het zoeken naar een baan.

Kennisgeving e-mail 

Aanmelden voor updates over uw favoriete onderwerpen