Kontakta oss 

Kontaktuppgifter till Europaparlamentets presstjänst, talmannen och de politiska grupperna. Även kontaktuppgifter för audiovisuellt stöd och audiovisuella resurser.

Parlamentets presstjänst 

Europaparlamentets presstjänst ger journalister tillförlitlig och opartisk information om parlamentets verksamhet och erbjuder praktiskt och tekniskt stöd.  Våra pressekreterare finns till hands för att informera mediearbetare om olika ärenden i parlamentets lagstiftningsarbete och om vilket audiovisuellt utbud som står till deras förfogande.

Talmannens presstjänst 

Kommunikationsteamet för Europaparlamentets talman arbetar med alla press- och mediefrågor som direkt rör talmannen.

De politiska gruppernas presstjänst 

Varje politisk grupp i Europaparlamentet har en presstjänst som informerar om gruppens verksamhet och tar hand om frågor från media.

Audiovisuell support och service 

Europaparlamentet erbjuder support för mediearbetare som bevakar parlamentets verksamhet, med både innehåll och tekniska resurser för video, radio, multimedia och fotoproduktion. Vårt utbud finns på Multimediecentrum och består av en blandning av livehändelser, nyhetssammanfattningar av parlamentets verksamhet, illustrativt bildmaterial och bevakning av viktiga händelser.

 

Europaparlamentets talespersonstjänst