Επαναλειτουργία στη διάρκεια του κορωνοϊού 

Επαναλειτουργία στη διάρκεια του κορωνοϊού

Βρυξέλλες
Στρασβούργο

Οι δραστηριότητες των επισκεπτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επαναλειτουργούν σταδιακά όπου μέτρα μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και τη συμμόρφωση με τους περιορισμούς για την πανδημία.

Επαναλειτουργία στη διάρκεια του κορωνοϊού

Βρυξέλλες
Στρασβούργο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επαναλειτουργεί σταδιακά τις δραστηριότητες επισκεπτών, εκεί όπου μπορούν να ισχύσουν υγειονομικά μέτρα και κοινωνική αποστασιποιίηση για τη διασφάλιση μιας ευχάριστης και ασφαλούς επίσκεψης. 

Η επεναλειτουργία θα αρχίσει από τις 15 Ιουνίου, σύμφωνα με τις επίσημης κατευθυντήριες γραμμές για τον κορωνοϊό και όπου ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού είναι μειωμένος. Παρακαλώ ελέγχετε αυτή την ιστοσελίδα συχνά για τις τελευταίες πληροφορίες σε σχέση με το τι είναι προσβάσιμο.

Οι περισσότεροι επισκέπτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να φοράνε μάσκα και να ακολουθούν συγκεκριμένη πορεία στις δραστηριότητες. Οι δραστηριότητες που επαναλειτουγούν θα ακολουθούν κανονικό ωράριο εργασίας. 

 

Οι ακόλουθες δραστηριότητες είναι προσβάσιμες. Παρακαλώ ακολουθήστε τους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το πώς θα επισκεφθείτε και ποια μέτρα ισχύουν:

 

Στρασβούργο

 

Βρυξέλλες

 

Άλλες τοποθεσίες

 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρακαλουθεί διαρκώς την κατάσταση και θα αναπροσαρμόσει ανάλογα τα μέτρα του. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Τελευταία ενημέρωση: 02/09/20

Πρακτικές πληροφορίες