Διαδικτυακές δραστηριότητες 

επισκεψη

Ηλεκτρονικό υλικό

Σε σύνδεση
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας εκ των προτέρων.

 

6
99
ετών
24
 

Δείτε: τι είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;

Σε σύνδεση
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Σε αυτό το βίντεο από τον οδηγό πολυμέσων που σας συνοδεύει όταν επισκέπτεστε το Στρασβούργο, μπορείτε να μάθετε από τους ανθρώπους που είναι κομμάτι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το πως λειτουργεί αυτό και πως φτιάχνονται οι ευρωπαϊκοί νόμοι.

16
99
ετών
24
 

Η μόνιμη έκθεση του Σπιτιού της Ευρωπαϊκής Ιστορίας

Σε σύνδεση
Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας

Ανακαλύψτε ορισμένα από τα όσα μπορείτε να δείτε στη μόνιμη έκθεση του Σπιτιού της Ευρωπαϊκής Ιστορίας. Η έκθεση χωρίζεται σε έξι ενότητες που διερευνούν τον τρόπο με τον οποίο η Ιστορία έχει διαμορφώσει μια αίσθηση της ευρωπαϊκής μνήμης και συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή.

12
99
ετών
24
 

Η έκθεση «Ανήσυχα νιάτα» στο Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας

Σε σύνδεση
Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας

Δείτε την Ευρώπη με τα μάτια νέων ανθρώπων από τέσσερεις γενιές που μεγάλωσαν σε καίριες στιγμές του περασμένου αιώνα. Αυτή η προσωρινή έκθεση μιλά για δεσμούς πέρα από σύνορα, για τον κοινωνικό ακτιβισμό και την ατομική ελευθερία που χαρακτηρίζουν την ιστορία των νέων στην Ευρώπη.

 

12
99
ετώνµ
24
 
παιχνιδι

Γωνιά μάθησης

Σε σύνδεση
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Υπάρχουν τόσα πολλά να ανακαλύψεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση! Διασκέδασε με αυτή τη σειρά παιχνιδιών και κουίζ. Υπάρχουν παιχνίδια για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και σε διαφορετικά επίπεδα, και κάθε παιχνίδι μπορεί να παιχτεί στο σπίτι ή στο πλαίσιο ενός σχολικού μαθήματος.

6
18
ετών
24
 

Βρες τη διαφορά στη δική σου καθημερινότητα.

Σε σύνδεση
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Βρες τη διαφορά που κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινή σου ζωή με αυτό το κεφάτο διαδικτυακό παιχνίδι. Παρατήρησε προσεκτικά μερικές σκηνές από την καθημερινή ζωή και βρες 12 περιπτώσεις όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βελτιώσει τις ζωές μας.

 

6
99
ετών
EN, FR, NL
 
μαθηση

Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία στο Διαδίκτυο

Σε σύνδεση
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία του 2020 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Η διαδικτυακή Εκδήλωση για τη Νεολαία αποτελεί μοναδική ευκαιρία διαδικτυακής συνάντησης, έμπνευσης και ανταλλαγής ιστοριών. Όλες οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία μεταδόθηκαν μέσω διαδικτύου στο Facebook και μπορείτε να τις δείτε και τώρα.

16
30
ετών
DE, EN, FR
 

Διαδικτυακή έκθεση για τη Διακήρυξη Schuman

Σε σύνδεση
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Μάθετε την ιστορία της Διακήρυξης Schuman, από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Ευρώπη το 1950 ως τον άνθρωπο που έδωσε το όνομά του σε αυτό το ιστορικό κείμενο. Τούτη η διαδικτυακή έκθεση εξηγεί τέλεια γιατί η 9η Μαΐου είναι η Ημέρα της Ευρώπης και πως γεννήθηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 

16
99
ετών
24