Activități online 

vizitați

Materiale online

Pe net
Parlamentul European

Planificați-vă vizita din timp.

 

6
99
ani 
24
 

Urmăriți: Ce este Parlamentul European?

Pe net
Parlamentul European

În acest material video, care însoțește ghidul multimedia pentru vizitele de la Strasbourg, puteți afla, de la cei care fac parte din Parlamentul European, cum funcționează instituția și cum este creată legislația europeană.

16
99
ani 
24
 

Expoziția permanentă a Casei Istoriei Europene

Pe net
Casa Istoriei Europene

Descoperiți câte ceva din ceea ce puteți vedea la expoziția permanentă a Casei Istoriei Europene. Cele șase secțiuni ale expoziției cercetează modul în care istoria a modelat un sentiment al memoriei europene și continuă să ne influențeze viața de zi cu zi.

12
99
ani 
24
 

Expoziția „Tinerii rebeli” de la Casa Istoriei Europene

Pe net
Casa Istoriei Europene

Vedeți Europa prin ochii a patru generații de tineri care au crescut în momente definitorii din secolul trecut. Această expoziție temporară pune în lumină legăturile transnaționale, activismul social și libertatea individuală care caracterizează istoria tinerilor din Europa.

 

12
99
ani 
24
 
jucați-vă

Spațiul învățării

Pe net
Parlamentul European

Există atât de multe lucruri de descoperit despre Uniunea Europeană! Distrează-te cu jocurile și quiz-urile de pe site. Jocurile sunt împărțite pe grupe de vârstă și niveluri. Le poți juca acasă și chiar în clasă, ca exercițiu.

6
18
ani 
24
 

Găsiți diferența în viața dvs. de zi cu zi

Pe net
Parlamentul European

Găsiți diferența pe care o aduce Uniunea Europeană în viața dvs. cotidiană cu acest joc online amuzant. Comparați scene din viața de fiecare zi și descoperiți 12 moduri în care Uniunea Europeană ne îmbunătățește viața.

 

6
99
ani 
EN, FR, NL
 
învățați

Evenimentul tineretului european (EYE) online

Pe net
Parlamentul European

Evenimentul tineretului european 2020 a avut loc online. EYE online este o modalitate unică de a se întâlni în spațiul virtual, de a-i inspira pe ceilalți și de a împărtăși povestiri. Toate activitățile EYE desfășurate online au fost transmise în direct pe Facebook și pot fi în continuare vizionate.

16
30
ani 
DE, EN, FR
 

Expoziție online despre Declarația Schuman

Pe net
Parlamentul European

Aflați mai multe despre Declarația Schuman, de la problemele cu care se confrunta Europa în 1950 la detalii despre omul politic al cărui nume îl poartă această declarație istorică. Expoziția online ilustrează perfect motivul pentru care data de 9 mai a devenit Ziua Europei, precum și originile Parlamentului European.

 

16
99
ani 
24